Home Leden Lid worden Wielertoerisme Mountainbike Nieuws Mail ons


 

 

 

Zondag 2 juli

Deze ochtend was WOLFKENS TV aanwezig op de vertrekplaats in Pamel.
Klik op deze link om de beelden te zien

 

Zaterdag 13 mei en zondag 14 mei

Aan het weekend in het kader van 40 jaar Wolfkens ging heel wat voorbereidend werk vooraf. Raf tekende gedetailleerd de 2 speciale omlopen uit.  Deze omlopen werden verkend en nadien nog wat aangepast.  Geert ging op zoek naar een geschikt hotel en een restaurant in Kortrijk.

Zaterdag om 8u30 verzamelden 30 Wolfkens om de rit naar Kortrijk aan te vatten.  Er werd regen voorspeld maar het bleef gelukkig droog.  Om 9u00 werd er een groepsfoto genomen en daarna startte de Wolfkens richting Kortrijk in 3 groepen. 

De heenrit had een afstand van 135 km en een hoogteverschil van zowat 1100 meter.  Op de omloop lagen een paar hellingen : Saint-Sauveur, Côte de Trieu, Paterberg en Kluisberg.  De Wolfkens werden begeleid door de volgwagen met Ivan achter het stuur.  Na de afdaling van de Saint-Sauveur stond Veerle de fietsers op te wachten met een voortreffelijke bevoorrading.  Naast de hellingen kregen de groepen te maken met felle tegenwind, wat de rit niet gemakkelijker maakte.  Om 15u00 waren alle groepen in Kortrijk en werd er uiteraard een terrasje gedaan in het centrum.

Na een uitgebreid ontbijt vertrokken de Wolfkens zondagmorgen om 8u00 stipt terug richting Pamel.  Deze ochtend was de afstand beperkt tot 85 km, en deze keer stond de wind gunstig.  Rond 11u00 was iedereen terug en trakteerde de club een drankje ter gelegenheid van de Sneukeltocht.

Zondag 9 april :

Ook vandaag schitterend lenteweer.  Meer dan 60 leden verschenen aan de start.

  

 

Zondag 26 maart :

De club bestaat 40 jaar. 
Dit jaar verzamelden de Wolfkens onder een blauwe hemel op de speelplaats van de basisschool Triangel om het wegseizoen 2017 officieel in te fietsen.
Hieronder enkele sfeerbeelden.